Monday, 13 June 2011

Does it last forever ?

Every girl was hoping they have the best moment ever when a guy confessing his true feelings to her. All those romantic gesture comes bursting to their mind. And I'm guessing these word might come up along the way.

'Why is he standing on his knees right now?  Wow! Is this it? And in front of all these people?'

'I notice the candles on the dining table. Is he going to make a hauntingly beautiful surprise?'

'I'm so nervous. There are flowers all around. What does this mean? What should I do ?'



Even with the most romantic gesture ever made to impress a women, the only thing they want to hear is those magical words. Right girls ? Because only the magical words can seal the deal. And you will honor all those moments and cherished them for the rest of your life. But, what happens if you broke up with him? Does all of these meaningful act always stuck to your heart ? Even when you're not with him anymore ? Or is it just gone?

Answer me girls !!!

If any of the boys knows the answer, please. Don't be shy. Maybe you are one of the few boys who really know a girls pure heart. But I just don't get it. 


Ps: Back in the days, I just write poems and give to the girl I like to confess my love to her. I never did any of this. Its just too elaborate and I might ruin the whole plan. Hehehe..

21 comments:

Wahida said...

Yes, a girl will always remember the guy in her heart, even though she had this man in her life who broke his promises. Why? Because she will make sure that she will never come across this type of guy in her future.

bujal X said...

tak pernah lagi bekas bekas bekas bekas kekasih aku datang cakap yang diorang teringat keromantikan aku.haih~

*romantik aku ke laut~~haha~~kamu romantik kah james alexander?

~* chirpy_chummy *~ said...

ye.


hanya those 3 words yg mahu di dengari.



love is not to impress, it is how we express.

liyana said...

sokong ngn statement wahida

JIJI YU said...

aku pernah mintak maaf ngn pompuan..mmber aku depan orang ramai kat mall..aku berlutut..tu pon die dah nanges..ahaha

Fyqa said...

klo bnda tu ikhlas kompem igt smpai mati.

tpi klo flirt. hmmm.

errr

intan.maisarah said...

tiada jawapan

ghost writer said...

aku percaya kalau masih ada di luar sana yang melakukan satu momen romantis hanya untuk mengesankan seseorang pada hari mendatangnya...tidak lebih dari itu cuma sekadar meyakinkan kalau cinta itu perlu digambarkan..tapi kalau ia tidak berhasil pada akhirnya,ia sudah cukup menyakitkan..

kalau kau tidak berhasil dengan itu,ternyata ia belum benar2 meyakinkan kau.

Raihana Izzati said...

Hmm aku cuba train diri aku jangan cepat lembut hati dengan all those kind of things. aku CUBA.

Bigdaddyz said...

jangan terpaksa harus cinta...

Ain Zulaikha said...

i dont know what to say..

skandaLdariLangit said...

i dnt need any drama. jz d words, and d act.. and d truth inside.

sugar2 kapas strawberry said...

entahlah..sbb selalu berhadapan dgn sweettalker..eh ape aku mengarut ni

delarocha said...

those three words?? sangat mudah diungkap semudah ABC.

apa yang penting ialah perbuatan.
menjadi pelindung buat si dia, sentiasa ada di sisi di waktu susah dan senang, sedih dan gembira.

Faaein Talip Roy said...

tertunggu jugak saat2 itu.. entah ada ke tak.. hehehe...

emieysandra said...

ape2 knangan manis akan amat terkesan di hati seorang wanita..sy la, pompuan len...ntah la^^

emieysandra said...

ape2 knangan manis akan amat terkesan di hati seorang wanita..sy la, pompuan len...ntah la^^

James Alexander said...

wahida : ok... paham...

bujal : diorg x ckp direct, kang takot salah sangka...hehehe

ntah la... itu kena tanya 'bekas'. hehehehe...

chirpy : well said

liyana : sokong je ye... boleh la...

jiji : member ke awek...??? hehehe... romantik jugak kamu ni ye...

fyqa : nak tafsir ikhlas ke x, itu lg susah tu...

intan maisarah : awat x dak jawapan ? ke blur ?

James Alexander said...

ghost : betul... paham skang...

raihana izzati : cuba.. tapi sukar bukan ?

bigdaddy : itu mmg pokok penting yg perlu dipikirkan dulu...

ain zulaikha : speechless huh ?

ska : ok... aku faham kamu...

sugar2 : ramai peminat la ni ? mesti selalu terjadi kat anda kan...

delarocha : jadi teman sejati... nice...

faaien : ade... jap lg kot.. hehehe

emiey : amboi... sampai 2 kali... betul hati kaca ni... hehehe...

z a z a said...

klu tulis poem pon best jgk..romantic2 ni menghabis duit ke. dgn minyak la, candle la.. hihihihihi huhuhuhuh

James Alexander said...

zaza : ye btol... save budget... hehehe...